• Gratis verzenden vanaf €75
  • Gratis retourneren
  • Dameskleding maat 36 t/m 48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,7
Terug naar overzicht

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, waar kun je deze opvragen?

Je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Ga rechts bovenin naar 'Mijn account' en druk vervolgens op inloggen. In dit scherm vind je de regel wachtwoord vergeten. Vul je e-mailadres in en er wordt zo snel mogelijk een nieuw wachtwoord naar je gemaild.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.