Menu sluiten

Klantbeoordelingen

Deze reviews worden door KiyOh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. 

Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

8,8
2361 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 94% beveelt ons aan. Naar klantbeoordelingen
Naar klantbeoordelingen
Wat klanten over ons zeggen
8
Goed
Juist afgeleverd in de winkel correct geholpenr
Gisteren
Janny, Tynaarlo
9
Levering is snel en goed gegaan
Altijd goed en snel
Gisteren
Sjoukelien Van Tol, Hoofddorp
10
Kleding past altijd goed.
Norah heeft leuke kleding voor een betaalbare prijs. Verkoopsters zijn altijd behulpzaam en vriendelijk :)
Gisteren
Ingrid, Puttershoek
10
Prima
Bestelling in de Norah winkel laten afleveren, dat ging snel, daar gepast, super makkelijk. Altijd leuke kleding bij Norah
Gisteren
Marjolein, Purmerend
6
Jasje in sale besteld, deze bestelling is afgebroken
Jasje (blazer) in sale besteld, deze werd, zonder reden afgebroken. Was al betaald en ik was in afwachting van bestelling. Deze werd afgebroken en geld terug gestort. Een paar dagen later kon ik het jasje bestellen maar niet meer voor dezelfde sale prijs. Dus gewoon de oude prijs moeten betalen. Dit vind ik heel vreemd en niet klantvriendelijk.
Gisteren
Susan, Ulft
10
prachtige jurk voor leuke prijs
Norah heeft leuke kleding voor een leuke prijs
Gisteren
Beppie, Opheusden
10
Geweldig
Snelle levering
16-06-24
Trees, Netersel
6
Betaalbaar
Goed kijken wat je koopt. Vaak nylonachtig/polyester ,waardoor het snel zweetachtig aanvoelt.
16-06-24
Anna, Katwijk
10
Super
Snelle levering
16-06-24
Elles, Geleen
8
Heerlijke zomerjurkjes
Het overslag jurkje valt wat ver open.
16-06-24
Lia, Overlangel
8
Snelle levering.
Snel verstuurd. Passen in de winkel en meteen omruilen wanneer het niet goed is.
15-06-24
Yvonne, Nuenen
9
Hele mooie kleding
Ik ben altijd zeer tevreden over de kleding van Norah. Zo fijn zoveel keuze in grotere maten
15-06-24
Lianne, O.
10
Prachtige jurk
Super mooi! Wikkel-look vind ik erg mooi! Kleed mooi af ♡ Je kan een maat kleiner nemen. 44/46 - dan is 44 prima
15-06-24
Flower, Franeker
9
Fantastisch
Ik ben altijd blij als ik bij Norah vandaan kom. Iets niet meer op voorraad, dan wordt er geholpen om het te bestellen.
15-06-24
Carola Flach, Alphen aan den Rijn
10
Alles is prima
Ik vind het een fijne winkel..mooie kleding en betaalbaar...
15-06-24
Chantal, Heerlen
10
Fijn.
Goed geregeld. Niet lang op de bestelling hoeven wachten
15-06-24
Wilma, Maurik
10
Snelle levering
Na 1 dag was her er
15-06-24
Karin, SNEEK
9
Er blijft altijd wel iets aan je handen plakken
Zo'n verleidelijke winkel. Altijd wel leuke dingen te vinden. Bovendien bij ons in Beek altijd leuke en behulpzame dames in de winkel die je voorzien van eerlijk en goed advies.
15-06-24
Manon, Stein
10
Super winkel
Altijd vriendelijk personeel
15-06-24
Jacky, Amsterdam
10
Snelle levering
Ik ervaar goede service en kwaliteit bij Norah. Ook als ik online bestel heb ik het binnen 2 of 3 dagen binnen
15-06-24
G., Raalte
9
Goed
Heel goed en netjes af gewekt
15-06-24
Sjan, Zaltbommel
7
Mooi, mis wat info
Het is een leuk jurkje. Het zou fijn zijn als ik van tevoren had geweten dat hij nogal doorschijnt..
15-06-24
Jolanda, Biddinghuizen
10
Zeer tevreden
Goede service en snel geregeld
15-06-24
Ria, Krimpen aan den IJssel
9
geweldig
goede service, snel geleverd.
15-06-24
Margriet, woudenberg
4
Teruggestuurd, helemaal gekreukt
Goede vlotte levering alleen materiaal valt erg tegen. Super gekreukt.... teruggestuurd
14-06-24
Marianne, Zuidplas