Het is momenteel erg druk in mijn magazijn, houd rekening met langere levertijden. Meer info >>
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Ruilen & Retouren

Nederland: Je kunt de retoursticker uit de doos gebruiken om je pakket retour te sturen. Plak de retoursticker over de oude verzendsticker op de doos en geef je pakket af bij een postpunt bij jou in de buurt.

België: Je kunt de retoursticker uit de doos gebruiken om je pakket retour te sturen. Plak de retoursticker over de oude verzendsticker op de doos en geef je pakket af bij een Bpost-punt bij jou in de buurt.

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling retourneren?
Het terugsturen van artikelen, ook afgeprijsde artikelen, mag altijd binnen 14 dagen mits de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn en de originele prijskaartjes er nog aan zitten.

Wat zijn de retourkosten van mijn bestelling?
Je betaalt geen retourkosten bij het retourneren van een online bestelling. In je bestelling vind je een retoursticker. Je kunt je pakket dan kosteloos retourneren bij een postpunt (NL) of een Bpost punt (BE). 

Heb je geen retoursticker ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice

Wanneer krijg ik mijn geld terug gestort?
Norah zal zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na verwerking van je retourzending, alle betaalde aankoopbedragen terugbetalen, mits het artikel ongedragen en onbeschadigd is en het prijskaartje aangehecht is. 

LET OP: Je ontvangt geen e-mail als we jouw retourzending hebben ontvangen. Wanneer we je retour hebben verwerkt brengen we je uiteraard wel per e-mail op de hoogte.

Kan ik mijn bestelling ook omruilen voor een ander artikel?
Artikelen die online besteld zijn kunnen niet online geruild worden. 
Deze kunnen alleen geretourneerd worden. Wil je een andere maat bestellen? Plaats dan gewoon een nieuwe bestelling!

Kan ik mijn online bestelling terugbrengen in de winkel?
Ja dat kan! Zorg dat je het retourformulier volledig invult en meeneemt. Let op: het aankoopbedrag wordt teruggestort op je rekening. Dit ontvang je dus niet meteen in de winkel. 

Kan ik mijn online bestelling ruilen in de winkel? 
Het is helaas niet mogelijk om je online aankopen te ruilen in onze winkels.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.