• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Gratis retourneren
  • Retourtermijn tijdelijk 30 dagen
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Contact

Vertraging bestelling
Door de lockdown en de extra maatregelen rondom het covid-19 virus kan het zijn dat jouw bestelling er langer over doet dan je gewend bent. Zowel in het Norah magazijn als bij PostNL is het drukker dan anders. Houd er daarom rekening mee dat je jouw pakketje iets later kunt ontvangen.

Het is nu tijdelijk mogelijk om als verzendoptie te kiezen voor Transmission. Dit is een vaste partner waar we al langere tijd mee samenwerken voor levering naar onze winkels. Met Transmission wordt je pakketje sneller thuisbezorgd. 

Retourpakketjes
Ook het verwerken van retourpakketjes neemt meer tijd in beslag dan anders. LET OP: Je ontvangt geen e-mail als we jouw retourzending hebben ontvangen. Wanneer we jouw retourpakket hebben verwerkt brengen we je uiteraard wel per e-mail op de hoogte.

Onze klantenservice is te bereiken op 085-2104901 en is aanwezig van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. Ook kun je mailen naar [email protected] of chatten met een medewerker.

Je kunt ook je vraag stellen door onderstaand contactformulier in te vullen. Om je vraag goed te kunnen beantwoorden, hebben we onderstaande gegevens nodig:Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.