• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Gratis retourneren
  • Retourtermijn tijdelijk 30 dagen
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Lieve klanten,

Ik volg het nieuws rondom het COVID-19 virus op de voet en via deze weg hou ik jullie graag op de hoogte van de voorzorgsmaatregelen die ik neem. Hierbij staat de veiligheid en de gezondheid van jou en van mijn collega's voorop. Zo volg ik altijd de meest recente richtlijnen van het RIVM. 

Stores
Door de verscherpte maatregelen zijn alle Nederlandse Norah winkels tot nader order gesloten. De winkel in Turnhout in België is nog wel geopend. 

Let op: Winkelaankopen die zijn gedaan vanaf 1 december kunnen na de lockdown worden geruild of geretourneerd in de Norah stores, zodra deze winkels weer geopend zijn. Na de heropening van de winkels is er ruim de tijd om gekochte items te retourneren. Tot wanneer dit precies is zal bekend worden zodra de winkels weer open mogen. Uiteraard kan ruilen dan alleen met aangehecht kaartje en de originele kassabon.

Je bestelling afhalen in een winkel?
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om je bestelling af te halen in één van de stores. 
Heb je eerder een order geplaatst en als afleveradres een winkel gekozen? Dan zorgen wij dat deze via PostNL bezorgd wordt op het opgegeven factuuradres. Dit kan er echter voor zorgen dat je bestelling wat extra vertraging oploopt. Sorry voor het ongemak. 

Webshop & levertijden
De webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Verzending is gratis bij bestellingen vanaf €75 en ik reken geen retourkosten. Achter de schermen wordt keihard gewerkt om de afhandelingen van alle bestellingen en retouren zo vlot mogelijk te laten verlopen. Helaas kan het gebeuren dat je bestelling of retour door de decemberdrukte iets langer op zich laat wachten dan je gewend bent. Het retourtermijn voor orders van 1 december t/m 9 februari is verlengd naar 30 dagen.


Zoals je wellicht gelezen hebt is het bij PostNL óók enorm druk. Er worden op dit moment in Nederland meer pakketten verstuurd dan ooit tevoren waardoor de distributiecentra vol zitten. Hierdoor blijven sommige pakketten ook langer in mijn magazijn wachten totdat PostNL ze op komt halen. Het kan gebeuren dat de verzending enkele dagen vertraging oploopt.

Het is nu mogelijk om als verzendoptie te kiezen voor Transmission. Dit is een vaste partner waar we al langere tijd mee samenwerken voor levering naar onze winkels. Met Transmission wordt je pakketje sneller thuisbezorgd.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. ❤ 
Liefs, Norah 


Hou deze pagina in de gaten voor de meest actuele updates

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.