• Tijdelijk gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Dameskleding maat 36 t/m 48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8Lieve klanten,

Ik volg het nieuws rondom het COVID-19 virus op de voet en via deze weg breng ik jullie graag op de hoogte van de voorzorgsmaatregelen die ik neem. Hierbij staat de veiligheid en gezondheid van jou en van mijn collega's voorop.
Zo volg ik de richtlijnen van het RIVM en is besloten om alle Norah winkels in Nederland, België en Duitsland per direct gesloten te houden. Mijn webshop is net als anders, 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Achter de schermen wordt samen met onze partners hard gewerkt om de afhandelingen van alle bestellingen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het is tijdelijk niet mogelijk om je internetbestelling bij een Norah winkel af te laten leveren. Maar om jou als klant tegemoet te komen worden alle webshop bestellingen gratis verzonden. Het kan zo zijn dat je pakketje iets later wordt geleverd dan dat je van mij gewend bent i.v.m. het Corona-virus. Uiteraard doen ik en mijn team er alles aan om alle orders zo snel mogelijk te versturen. 

Het is voor iedereen een onzekere tijd en de situatie verandert dagelijks. Samen doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je bij ons terecht kunt zoals gebruikelijk. Uiteraard blijf ik de actuele adviezen en aanbevelingen van het RIVM op de voet volgen en pas ik de maatregelen aan zodra daar aanleiding voor is.

Mijn gedachten zijn bij de getroffenen en ik breng hulde aan de expertise, toewijding en het harde werk van zorgmedewerkers en iedereen die aan het werk is om deze crisis af te wenden. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. ❤

Liefs, Norah

Houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele updates

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.