• Gratis verzenden vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Dameskleding maat 36 t/m 48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Lieve klanten,

Ik volg het nieuws rondom het COVID-19 virus op de voet en via deze weg hou ik jullie graag op de hoogte van de voorzorgsmaatregelen die ik neem. Hierbij staat veiligheid en de gezondheid van jou en van mijn collega's voorop. 
Zo volg ik de richtlijnen van het RIVM en heb besloten om alle Norah winkels in Duitsland gesloten te houden. 

Na een korte sluiting zijn de Nederlandse en Belgische Norah stores weer geopend. In de afgelopen periode heb ik er samen met mijn collega’s hard aan gewerkt om de strikte regels van het RIVM door te voeren en ervoor te zorgen dat jij als klant veilig kan shoppen in de geopende stores. De winkels zullen hun deuren openen op hun standaard tijden. Voorlopig zijn er nog geen koopavonden. De volgende regels hanteren de stores om ervoor te zorgen dat het voor iedereen veilig blijft:

• Er is per winkel een maximum aantal klanten dat binnen mag zijn.
• We houden allemaal gepaste afstand van minimaal 1,5 m.
• De toonbanken en pinautomaten worden na elke transactie schoongemaakt. 
• Sommige paskamers zijn gesloten.
• Alle kleding wordt eerst gestoomd voordat het wordt teruggehangen. 

Bekijk op mijn Stores pagina of de Norah winkel bij jou in de buurt weer opent en wat de specifieke openingstijden zijn. 

Webshop & levertijden
Mijn webshop is net als anders, 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Verzending is gratis bij bestellingen vanaf €75 en ik reken geen retourkosten. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de afhandelingen van alle bestellingen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het kan zo zijn dat je pakketje i.v.m. alle omstandigheden iets later wordt geleverd dan dat je van mij gewend bent . Houd rekening met 6 tot 8 werkdagen.

Als je er voor kiest om je pakketje op te halen in de winkel, houd dan rekening met een levertijd van 3 tot 5 dagen. Uiteraard doet het hele Norah team er alles aan om de orders en retouren zo snel mogelijk te verwerken. 

Mijn gedachten zijn bij de getroffenen en ik breng hulde aan de expertise, toewijding en het harde werk van zorgmedewerkers en iedereen die aan het werk is om deze crisis af te wenden. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. ❤ 

Liefs, Norah

Houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele updates

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.