• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8


Lieve vriendinnen,

Het is jullie vast niet ontgaan dat de levertijd van de online bestellingen langer is dan je gewend bent. Door flinke technische problemen in ons magazijn is er een grote achterstand ontstaan. Hoe lang het verzenden van bestellingen duurt kunnen we daardoor momenteel niet vertellen.

Wil je jouw nieuwe Norah kleding snel in handen hebben? Dan adviseren we geen bestelling te plaatsen, maar te shoppen bij een Norah winkel jou in de buurt.

Sinds kort werken we met een nieuwe machine in ons magazijn. De machine moet ervoor zorgen dat we veel sneller bestellingen kunnen verwerken en leveren. Helaas werkt deze nog niet zo perfect als wij zouden willen. Zie het als leren lopen, dat gaat ook met vallen en opstaan.

Daar komt bij dat het erg druk is in het magazijn en ook wij te maken hebben met personeelstekort.
Afgelopen zaterdag heeft er een ploeg extra gewerkt in het magazijn om zoveel mogelijk bestellingen te verwerken.

We werken met man en macht om alles zo snel en goed mogelijk te verwerken. Met het team in het magazijn én mensen van het hoofdkantoor doen we wat we kunnen.

We begrijpen dat het lange wachten heel vervelend is, maar hopen op jullie begrip en geduld. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Liefs Norah

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.