• Gratis verzenden vanaf €75
  • Gratis retourneren
  • Dameskleding maat 36 t/m 48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,7

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

8
Rosette
Bissegem Belgie
28 januari 2020
Voor mij mogen er meer vrolijke kleuren inzitten. Van de kleedjes zou ik de hals wat minder en mooier uitgesneden zien ,misschien er een rits in plaatsen dan sluit de hals mooier aan, indien mogelijk bij lichte stof, toch een voering voorzien
10
Silvia
Sassenheim
28 januari 2020
Mooie, leuke kleding in grote maten. Makkelijk retouren!
8
José
Gouda
28 januari 2020
👍
8
Ellen
Oss
28 januari 2020
Snel te bestellen, dus makkelijk. Goedkope kleding, dus vaak iets nieuws om te dragen
10
Sarine Groenevel
Oosterland
28 januari 2020
snelle levering....bij retour snel geld terug
9
H.J.M.
Achtermonde
28 januari 2020
Heel mooi jurk
8
Carla
Lelystad
28 januari 2020
Prima winkel,leuk arsortiment!
10
Anja
Panningen
28 januari 2020
Zoals afgesproken gebeurt het ook
8
Marian
Nieuwer Ter Aa
28 januari 2020
Wat besteld volgende dag al in huis. 1 artikel was goed andere niet terug gestuurd. Al snel mail ontvangen dat jullie het ontvangen hadden en ook snel het geld weer op mijn rekening.
8
Bianca
Elten Duitsland
28 januari 2020
Leuk en goed personeel, in een winkel vol leuke kleding.
10
Petra
Doorn
27 januari 2020
Goede pasvorm en redelijk snelle bezorging en vooral ook betaalbaar!
8
Simone
Heemskerk
27 januari 2020
Alles is naar wens gegaan en dan heb ik het over het bestellen en het ophalen in de winkel.
8
Marieke
Baarlo
27 januari 2020
Regelmatig dingen besteld en nog nooit spijt gehad. Mooie pasvorn, blijft mooi en prijs is netjes en in verhouding. Blij.mee
9
Hillie
Gytsjerk
27 januari 2020
Goede, snelle levering van de bestelde kleding.
10
Johanna
Heumen
27 januari 2020
Mooie kleding, goede kwaliteit, en prijs
7
Sophie
Borne
27 januari 2020
Meestal vallen de producten goed uit.
10
Sylvia
Leeuwarden
27 januari 2020
Altijd leuke en kwalitatief goede kleding voor een schappelijke prijs.
9
Angelique
Neerbeek
27 januari 2020
Iedereen super behulpzaam en vriendelijk en fijne kleding en fijne prijs
10
lena
beverwijk
27 januari 2020
hele fijne winkel leuke en gezellig personeel word altijd goed geholpen in heemskerk met de webshop ook alleen maar goede evaringen dus ik ben blij met jullie dank je wel hiervoor
9
T.
Urk
27 januari 2020
Het bestellen, de bezorging en het terugbetalen van het teruggestuurde artikel ging correct. Top.
10
Willemien
Tolkamer
27 januari 2020
Een geweldige winkel met heel fijn personeel.
10
Nicole Houwen
Sittard
27 januari 2020
Prima
10
Dagmar
Mülheim - Ruhr
27 januari 2020
Bei Fragen immer nett und zuvor kommend.
9
tineke Doornewaa
OOSTERWOLDE GLD
27 januari 2020
heel goed
8
Bea
Delfzijl
27 januari 2020
Ik vind dat de collectie steeds wordt vernieuwd. Iedere week is er wel iets nieuws. Soms wel heel veek met bloemetjes motieven. Ik vind er toch vsak leuke dingen tussen en heel belangrijk het is goed betaakbare mode. Ik ben fan.
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.