• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Gratis retourneren
  • Retourtermijn tijdelijk 30 dagen
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

7
M. Evers
Sprundel
01 maart 2021
1 keer gedragen zit heelijk ,nog niet gewassen
6
Ria
Katwijk
01 maart 2021
Goede bezorging. Alleen wat niet pastte teruggezonden maar nog steeds geen geld retour. Is al een week geleden. Ria van der pla ss. Tel 0714076022
8
Karin
Denekamp
28 februari 2021
Betaalbare kleding met vaak nieuwe items
8
Jose
Rotterdam
28 februari 2021
Goede service
7
H.J.M.
Rumpt
28 februari 2021
Goed kwaliteit, goed pasten goed
10
Saskia
Tholen
28 februari 2021
Ik shopte altijd bij Didi maar die is failliet en ik zat een beetje met mijn handen in mijn haar en toen kwam ik Norah tegen. Super collectie, goede pasvorm en mooie stoffen én betaalbaar. Kortom ik ben er blij mee.
10
Herma
Opheusden
28 februari 2021
Super fijne winkel
10
Marijke
Mijdrecht
28 februari 2021
Alleen vervelend dat als je hebt besteld en betaald je winkelmandje niet automatisch leegt. Dan krijg je later een mail of je iets vergeten hebt.
8
Henny Dekker
NUNSPEET
28 februari 2021
Leuke kleding. De lange jurk is precies mijn model. Alleen de broek was kapot bij levering (2 achterlussen). Dit heb ik gemeld bij de klantenservice. Hopelijk kan daar nog wat aan gedaan worden.
9
Yvonne
Hilversum
28 februari 2021
Ik vind Norah erg fijn om te winkelen , krijg het altijd keurig aangeleverd . Één min puntje , de levering duurt best lang , maar het weer houd mij niet om te shoppen bij Norah .
10
An
PANNINGEN
28 februari 2021
alles goed gegaan, geen klachten
10
Dieneke
Oss
28 februari 2021
2 mooie besteld, goede kwaliteit, snel geleverd!
8
Petra
Bleskensgraaf
28 februari 2021
Mijn bestelling is netjes en volgens de afgesproken dag geleverd. Keurig verpakt met hoe te handelen als het product niet goed zou zijn.
9
Alie
Rijssen
28 februari 2021
Snelle reactie en levering. Ik word altijd op een prettige manier geholpen!
10
Nien
Oirschot
28 februari 2021
Mijn 1e keer bestellen bij Norah is zeer goed bevallen. Duidelijk bestelproces en bestelling heel snel in huis. Mooie producten die overeenkomen met de beschrijving op de site. Een zeer tevreden nieuwe klant.
8
Gera
Schijndel
28 februari 2021
snel en fijn zonder verzendkosten
8
Ans
Wezep
28 februari 2021
Elke maat is er.
8
Miranda
Duiven
28 februari 2021
Leuke kleding zit lekker gezellig personeel
8
Desiree
Den Helder
28 februari 2021
Snelle levering. Kleding past als gegoten..Thanks
9
Connie
Krimpen
28 februari 2021
Goede service
10
I.
Heemskerk
28 februari 2021
Leuke jas en afhalen was goed geregeld
8
G.
Nieuwe Niedorp
28 februari 2021
Snel antwoord op vragen. Kleine tip is om voortaan een bevestiging van de ontvangst van een retourzending te melden.
10
Brigitte
Lobith
28 februari 2021
Vol begrip
8
Adrie
Schagen
28 februari 2021
Goede service in de winkel bij het afhalen, leuke kleding, scherp geprijsd, prima klantenservicedesk en afgeleverd op het aangegeven moment.
7
Karla
Halsteren
28 februari 2021
Heel goed
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.