• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De reviews die op onze site staan worden door KiyOh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.

Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

6
Brenda
Hoensbroek
28 januari 2023
Leuke blouse, nieuwe collectie. Dezelfde maat als altijd besteld. In alle enthousiasme kaartjes en verpakking weggegooid. Past het voor geen meter. Lijkt wel of ze de verkeerde maat erin genaaid hebben. Dus het ligt nu helaas in de kast.
10
Ineke
Baarn
28 januari 2023
Goede service, heldere en duidelijke communicatie
8
Gerda
Apeldoorn
28 januari 2023
Alleen jammer dat het artikel niet in de winkel lag, en ze het voor mij niet konden bestellen, was alleen online te bestellen.
8
K Brand
Punthorst
28 januari 2023
Mijn ervaring met kleding bestellen is goed. Meestal is de bestelling er binnen 3 werkdagen
9
Francien
Houten
24 januari 2023
Na 4 dagen kon ik mijn bestelling ophalen in een winkel bij mij in de buurt. Zou de kleding niet naar mijn zin zijn, dan kon ik deze ter plekke daar terugbrengen.
10
N.
Bovenkarspel
22 januari 2023
Het is moeilijk om altijd op dezelfde plek te vinden wat je bevredigt, maar echt hier vind ik altijd wat ik zoek, dus ik hoef niet tussen winkels te zoeken. Tel daarbij op dat het vrouwelijk personeel erg behulpzaam is. Hartelijk bedankt.
10
Marloes
Assen
21 januari 2023
Super mooi colbert / blazer Soepel materiaal waardoor je goed kan bewegen én er toch netjes uit zien !
9
Mia Limberger
Nootdorp
21 januari 2023
Snelle bezorging
10
Mariska
Schiedam
21 januari 2023
Ik heb mijn aankoop compleet gemaakt met twee items uit de winkel; 1 uit de sale en 1 uit de nieuwe collectie. Blij mee!
10
Ans
Gemert
21 januari 2023
Bestellen is goed, en ruilen is ook geen probleem. Superblij met norah.
7
B
Amersfoort
21 januari 2023
Betaalbare mode..
6
Danielle
Lelystad
21 januari 2023
Waanzinnig leuke kleding en perfecte pasvorm.
10
Berta
Hedel
21 januari 2023
Super
7
Nel
Delfzijl
19 januari 2023
Mooi model zit lekker
9
Lida
Almere
18 januari 2023
Ik koop nu ongeveer 1 jaar de mode van Norah, fijne jurken, jassen, broeken en shirts. Een goede kwaliteit, leuke prints en kleuren. Voor ieder wat wils!
10
Esther
Berkel-Enschot
18 januari 2023
Hele leuke kleding
10
Nanne
Bennekom
18 januari 2023
Klantvriendelijk, goede sfeer en een prachtige winkel. Ik kom hier graag.
10
JOLANDA
Wehl
18 januari 2023
Goede service fijne mensen in zevenaar en apeldoorn
8
Angelique
Harmelen
18 januari 2023
Werd heel vriendelijk geholpen
10
Brenda
Ham, België
18 januari 2023
Norah is een overzichtelijke en handige website. Zeer gebruiksvriendelijk en de bestellingen die je online doet verlopen zeer vlot. Ook als je een item moet terugsturen dan krijg je in 'no time' je geld terug betaald.
8
Jeannet Lokhorst
UDDEL
18 januari 2023
Kan alleen maar zeggen .Geweldig
2
Bianca
Oostburg
18 januari 2023
Broek besteld halve dag later 20 euro goedkoper daar over gebeld en slecht geholpen
10
.Ans Van Der zand
Malden
18 januari 2023
Een geweldige winkel en betaalbaar neem je makkelijk mee succes
4
Monique
Duiven
18 januari 2023
Ik had een active wear broek gezien op de site en die zou in mijn maat voorradig zijn in Velp.Ik daar naartoe blijkt dat ze in de winkel helemaal geen active wear meer verkopen.Pas dat aan op de website zodat mensen niet voor niks naar de winkel komen.
7
Annette
Schalkwijk
16 januari 2023
Jullie versturen met DHL en dat is bij mij nog nooit goed gegaan. Daar kunnen jullie weinig aan doen , maar wel belangrijk om te weten wellicht. Ik heb vaak wel een dag of 10 moeten wachten voordat het verstuurd wordt en als dan DHL het ook nog fout doet ben je al snel 14 dagen bezig met het krijgen van je kleding. Jullie kleding is goed en daar ben ik zeker tevreden mee.
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.