• 100% garantie
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • Maat 36 t/m 48
Mijn Account:
Stores

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

10
Wolda Zaagemans

21 augustus 2018
Heel leuk jurkje. Volgens maattabel zou ik maat 48 moeten kiezen. Maar zelf maat 46 was nog te groot, dus maattabel voor dit jurkje klopt niet. Ik ben 1.80 m en deze lengte (100 cm) was goed. Lees soms dat andere jurkjes korter zijn. Zou dus graag de jurkje bij grote maten wat langer zien.
10


21 augustus 2018
9
Ellen
EELDE
21 augustus 2018
snelle levering
8


21 augustus 2018
Klantvriendelijk Niet alleen voor de kleine maatjes Mooie kleding, goede pasvorm. Geen massa productie.
10


21 augustus 2018
9
Lydia
Sassenheim
21 augustus 2018
Cijfer 8
10
Marianne

20 augustus 2018
Altijd tevreden over snelle levering en retour ook altijd prima . snelle teruggave van je tegoed. Extra opmerking voor de vestiging in drachten super leuke verkoopsters kom er graag! Niks geen opdringerigheid en vooral heel vriendelijk !
10
Michelle
Voorschoten
20 augustus 2018
snelle levering mooie kwaliteit kleding niet te duur bij retournering snelle afhandeling en je geld retour
9
Joyce Brouwers
Roosendaal
20 augustus 2018
Goede hulp bij kleding stukken bij elkaar zoeken . Vriendelijk personeel. Online ook prima te bestellen.
10


20 augustus 2018
Lekker rustig en een mooie collectie
8
Miranda
Alkmaar
20 augustus 2018
Goed bedrijf en service
8
Ans
BREDA
20 augustus 2018
Levering van bestelde goederen gaat uitgevoerd worden zoals de beloofde leverdatum bij bestelling is afgesproken. Het is een snelle afhandeling.
10
Evelien Meinen
Westervoort
20 augustus 2018
Snelle levering , snelle verwerking van retour . Leuke kleding , veel variatie en elke keer weer nieuwe items in de webshop !
8


20 augustus 2018
Snel geleverd en keurig afgehandeld
8


20 augustus 2018
Mooie winkel, leuke kleren voor een leuke prijs.
10
Ria
'S-HERTOGENBOSCH
20 augustus 2018
Mooie kleding, ook voor dames met n maatje meer'. Leuk en behulpzaam personeel in jullie filiaal in Tilburg. Jammer dat jullie in Den Bosch weg zijn..
10


20 augustus 2018
8
Margreet
Almere
19 augustus 2018
Toegangelijke kleding , net iets aparter dan bij concurrenten, zeer goede prijskwaliteit verhouding.
8
Margot
Hellevoetsluis
19 augustus 2018
Goede prijs/kwaliteitverhouding met een steeds wisselende collectie.
10
Brigit
hoorn
19 augustus 2018
Vriendelijke verkoopsters, leuke en snel wisselende collectie, prima prijzen!
10


19 augustus 2018
10
Gre
Amsterdam
19 augustus 2018
Kleding is mooi en van goede kwaliteit
10
Ingrid
HENGELO
19 augustus 2018
8
Monique Schlaman
Groningen
19 augustus 2018
Snel overzichtelijk en klantvriendelijk
6
Diana
Beverwijk
19 augustus 2018
Groot steeds wisselend assortiment, betaalbare mode.
10
Fonske
Oisterwijk
19 augustus 2018
Leuke kleding, betaalbaar, aardig personeel met een eerlijke beoordeling.
10
Karin
Hollands Kroon
19 augustus 2018
Goed geregeld altijd! Kleding zit alsof het maatwerk is (maat 36). Door het zeer snel wisselen van collectie kom ik zelde iemand tegen met dezelfde outfit!
10
Ina Kooijman
Warmenhuizen
18 augustus 2018
Altijd goeie service. Mankeert er iets aan de kleding, meteen wordt nieuwe geregeld of geld terug.
10
Ellen
Alkmaar
18 augustus 2018
Snelle levering. Goed verpakt. Collectie bestaat uit vele artikelen die ik waardeer!
8
Helena
Assen
18 augustus 2018
Wekelijks nieuwe items , vlotte kleding en niet duur .
Bekijk alle beoordelingen
Vragen? Bel met de klantenservice 085-2104901