• Gratis verzenden vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Dameskleding maat 36 t/m 48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

10
K.
Hilversum
22 september 2020
Er werd goed met me meegedacht.
10
Anita
Putte
21 september 2020
perfecte service.besteld item was beschadigd.supersnel nieuw item binnen. Terugstorten betaling ook vlotjes verlopen
10
Ineke
Breda
21 september 2020
Vlotte levering en het artikel kwam helemaal overeen met de afbeelding!
9
Gea Gerritsen
Rijssen
21 september 2020
Prima
10
Jolanda
Zwolle
21 september 2020
Duidelijke en overzichtelijke site. Makkelijk met bestellen
8
Helene Van Noten
Aartselaar
21 september 2020
Altijd leuk gekleed, voor een eerlijke prijs. Kledij ook gemakkelijk in onderhoud. Enige minpuntje, zeker in herfst-wintercollectie, iets te veel donkere en zwart-motieven en tinten.
7
Karin
Ijsselmuiden
21 september 2020
goede service, goede kwaliteit,
4
I.
Leeuwarden
21 september 2020
Via de mail kreeg ik maar liefst 3 cadeaus..... vouchers voor een gratis tas, korting op een artikel en 15% korting op een jas..... Bleek dat je per bestelling Maar 1 voucher mag inleveren.... geen 2 of 3 Dus maar de bestelling gesplitst.... De artikelen bleek ik in de verkeerde maat besteld te hebben. Ruiling in de winkel gedaan. Daar blijkt dat ik het mag inleveren en het geld terug gestort gaat worden. De nieuwe maten moet ik opnieuw kopen en de vouchers ben ik kwijt..... dat mag maar 1 keer...... ik vindt dit waardeloos. Ik wilde alleen een andere maat. Het was er ook nog gewoon..... voel me daardoor erg benadeeld. In de winkel had ik achteraf wel alle vouchers tegelijk mogen gebruiken en ruilen was geen probleem geweest..... waarom dit dan niet geruild kon begrijp ik daardoor niet... Ik heb nu dus wel veel gekocht maar niet korting gehad..... dat je in de winkel alleen terug mag brengen en niet kan ruilen insnoer erg klantvriendelijk lijkt me...... stel dat ik niet genoeg saldo had gehad? Zou mooi zijn als jullie me opbellen om alsnog iets te regelen. Koop vaak genoeg iets bij Norah. Artikelen zijn prima. Groet, Ingrid van der Wal 06-52460285
8
Tooske
Tilburg
20 september 2020
Geweldige service, goede collectie en heel betaalbaar. Super blij!!
10
Brenda
Den Ham
20 september 2020
Leuke betaalbare kleding. Keurig en op tijd geleverd. Een echte aanrader.
9
A Kroese
Schiedam
20 september 2020
Snelle afhandeling en snelle bezorging
9
I.
Minderhout
20 september 2020
Ik word steeds met veel enthousiasme verder geholpen in de verschillende winkels van Norah. De verkoopsters zijn super vriendelijk en zeer hulpvaardig. Mensen hebben vaak de neiging om enkel het negatieve te melden, maar als het positief is mag het ook gezegd worden...Een dikke merci nog voor de verkoopsters van Norah Zevenaar!
9
M.
Scharwoude
20 september 2020
Geweldig aardig en snel geholpen,top
8
Ria Kerkvliet
Roelofarendsveen
20 september 2020
Aardige mensen in de winkels en goede service!
9
Ada
Hazerswoude
20 september 2020
Super snel verstuurd
8
Emmy
BAARN
20 september 2020
klantvriendelijkheid Goede service Prima tevreden!
9
Janny
Hooghalen
20 september 2020
Vlotte levering en vlotte afhandeling van retouren.
10
Daphne
Leidschendam
20 september 2020
Donkerbruine en Olijfgroene skinny aangeschaft. Zitten als gegoten!
10
A.
Voorthuizen
20 september 2020
Ik draag bijna altijd kleding van norah. Nu ook leuke riemen, accessoires, mutsen en sjaals. Ik moet zeker oppassen, niet teveel te kopen.
10
Marieke
Sinderen
20 september 2020
Snelle levering. Helaas moest er ook iets retour en dat is ook zeer snel afgehandeld. Met een paar dagen stond het geld weer op mijn rekening.
10
Sonja
Grashoek
20 september 2020
Snelle levering en behandeling bij retourzending
10
T.
Leerdam
20 september 2020
Goede service vanuit de klantenservice om alsnog 15% korting te verrekenen wat in de winkel niet geslaagd was.
9
Mieke
Veghel
20 september 2020
Leuke kleding,keurig bezorgd
8
M.
Kelpen-oler
20 september 2020
Bestelt in winkel, snelle service aan huis geleverd
8
anne
kloetinge
20 september 2020
mooie betaalbare mode, ook voor de vrouw van middelbare leeftijd.
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.