• Tijdelijk gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Dameskleding maat 36 t/m 48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

7
SW
Leidschendam
01 april 2020
Door de crisis vertraging bij bezorging maar pakket toch snel ontvangen. 1 artikel heb ik terug gestuurd, duidelijke informatie hoe het moest
9
Eva
Gent
01 april 2020
Snelle levering en de kledingstukken waren precies zoals omschreven op de site
6
Nancy
Alphen ad Rijn
01 april 2020
Beetje jammer een dag later alles 25% korting
9
Janke J.
DRONRYP
01 april 2020
Echt waar, krijg veel complimenten. Voel me heerlijk vrouwelijk in de kleding.
7
H
Soest
01 april 2020
Alles helemaal top!
9
p
halsterem
01 april 2020
goed
8
Silvia
Ter Aar
01 april 2020
Wisselende collectie vind ik leuk..steeds iets anders in korte tijd. Betaalbaar.
10
Annemieke
't Harde
01 april 2020
Ondanks Corona pandemie, op tijd en netjes afgeleverd. Producten mooi, een item was iets te krap.
8
Cora van der Hoek
Leeuwarden
01 april 2020
Webshop werkt erg makkelijk en het pakje was snel binnen. Helaas was het artikel te groot en kan het bij een onlinebestelling niet geruild worden alleen geretourneerd.
9
B
Harlingen
01 april 2020
Jammer dat het pakje kunt volgen dat dat in het engels is wij wonen in nederland
10
Nathalie
Nuenen
01 april 2020
Snelle levering, wekelijkse nieuwe collectie, snelle afhandeling van retourzendingen
10
Sylvia
Haarlem
01 april 2020
Het bestelde op tijd ontvangen, met goede instructies over retour zenden. Snel het geld weer op mijn rekening. TOP!
7
Ria
Zeist
01 april 2020
Als enige opmerking . Dat mijn punten niet zijn bij geschreven . Alles wat je koopt krijg je punten om vrij te besteden. Dat vind ik jammer. Of ik heb iets gemist.
9
Ellen
Diemen
01 april 2020
Goede levering en leuke artikelen
8
Janny
Vollenhove
01 april 2020
Besteld en snel geleverd
10
Edward Bastiaans
TIEL.
01 april 2020
Goed geholpen en meegedacht Vanwege een te grote maat netjes ingenomen en retour gestuurd. Maatje kleiner besteld en snel ontvangen en bedrag snel terug gestort gekregen. Top!!!.
10
Carla
Beek
01 april 2020
Goede service ..duidelijk..eenvoudig te bedtellen
10
Janny
Zoetermeer
01 april 2020
Mijn dochter en ik hebben tijdens de final sale 11 van jullie filialen bezocht. Weekendje weg. Helemaal top en auto volgeladen. Nu is het zonder de sale ook heel goed betaalbaar hoor maar zo’n final sale is een feestje. Groetjes Patty en Janny
9
Elza
Zeist
01 april 2020
Altijd fijn om daar te winkelen dikke pluim voor al het personeel.
10
Jennie
Rijssen
01 april 2020
Ik koop eigenlijk al mijn kleding bij Norah. Als ik Norah zeg valt de inhoud van mijn kleding kast er uit 😊 Ik vind het een hele fijne winkel met fijn personeel maar ook online ben ik dik te vreden.
10
Alexandra Dirks-Koolen
Mierlo
01 april 2020
Jammer dat we nu niet naar de winkel kunnen, maar Norah lost het nu via online shoppen goed op.
10
Janet
Hoogezand
01 april 2020
Had een blouse besteld helaas te groot, maar kon het zo terug sturen, ging snel ook geld terug ging snel, heel fijn.
7
anny
gronsveld
01 april 2020
heb mijn bestelling helaas moeten retourneren, alles was te groot en de maat bepalen als je via webshop bestelt is heel moeilijk.
10
Annette
Hellendoorn
01 april 2020
Vlotte levering en product net als de foto.
10
Sylvia
Rotterdam
01 april 2020
In deze C-tijd is 't fijn dat je online kan winkelen bij Norah. Ook het gemak van (eventueel)retourneren.
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.