• Gratis verzending vanaf €75
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

3
D
Leeuwarden
11 mei 2021
Klantvriendelijkheid in de winkels is fantastisch. Klantvriendelijkheid via de webshop is ver te zoeken. Slechte service ook. Na. 2 weken nog geen retour verwerkt en mij wordt gevraagd nog 2 weken extra te wachten. Waardeloos
10
Gerie
Spakenburg
11 mei 2021
Word netjes via de mail op de hoogte gehouden. Pakje word na 3 werkdagen bezorgd.
1
Erica
Brakel
10 mei 2021
Ik heb een prachtige jurk besteld. Nu is die jurk inmiddels afgeprijsd. Je kan het verschil alleen terug krijgen door de hele bestelling terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen. Dit vind ik een erg rare gang van zaken. En kost Norah extra veel aan verzendkosten en is heel milieuonvriendelijk. Bovendien is Norah wettelijk verplicht het verschil terug te storten. Klantenservice is niet vriendelijk als je het niet met hun eens bent. Norah bij jullie ga ik dan ook niet meer bestellen#Een gemiste kans.
4
Marleen
Kapelle
09 mei 2021
De laatste spijkerbroek in de winkel in maar 44 was dus 1 Pijp ruim 3 cm korter ! Ze konden een nieuwe bestellen maar dan moest ik wel verzendkosten betalen of express in de winkel ophalen . Vondt dit geen service na jaren lang al klant te zijn bij jullie
10
Simone
Leimuiden
09 mei 2021
Ik weet inmiddels precies welke maat ik moet hebben en kan zo makkelijk kleding bestellen. Maar als het een keer niet naar mijn zin is stuur je het eenvoudig terug en heb je ook snel je geld retour.
9
Minka
Dirksland
08 mei 2021
Zeer positief
10
Toos
Steenwijkerwold
08 mei 2021
De bestelling was vlot in huis, mooi broekje
8
Marijke Strijk
Lelystad
08 mei 2021
Fijne kleding alles naar wens. Bezorging was ook goed.
10
Dianne
Deventer
08 mei 2021
Heel mooi vest qua kleur gelijk aan de website pasvorm perfect
9
Carla Middelkoop
Numansdorp
08 mei 2021
Altijd super leuke kleding
9
Kitty
Velserbroek
08 mei 2021
Ik vind de kleding mooi van Norah ook na het wassen. Prijs is prettig niet te duur.
6
Caroline
Oostende
08 mei 2021
In België heb ik maat 46, bij jullie moet ik maat 42 of zelfs maat 40 nemen.
10
Roelie
Slootdorp
08 mei 2021
Besteld en snel in huis. Prima!
5
Kirsten
Overveen
08 mei 2021
De kleding wordt steeds dunner van stof.
10
Driesje
Nunspeet
07 mei 2021
Zoals altijd prima geregeld. Ook een compliment aan de dames die er werken
8
J.
Hoofddorp
07 mei 2021
Ik vind Norah een hele fijne winkel met webshop. Er is altijd wel iets wat ik leuk vind, het is niet duur en de pasvorm is voor mij altijd goed. Omdat ik mindervalide ben , bestel ik veel via de webshop en het is nog maar 1 x voor gekomen dat het moest ruilen en dat ging dan makkelijk via de winkel. Ben er erg blij mee.
7
a.
Zwolle
07 mei 2021
heel goed en gezellig gegaan
6
annelies van boxtel
Nijverdal
07 mei 2021
ik vind het vervelend als de goede maat er niet is je dan al moet betalen als zij voor jouw de goede maat of meerdere maten bestellen. voorheen was het altijd dat zij het voor je navragen in een andere winkel en dan in jouw winkel laten bezorgen. voor veel mensen is het een uitgave die zij misschien niet kunnen missen. wel een snelle levering.
8
Trudy
Zevenhuizen zh
07 mei 2021
Het is ideaal om een bestelling af te laten leveren in een winkel . Mocht het niet goed zijn kan je gelijk retouneren
9
Afra
Volendam
07 mei 2021
Ik slaag altijd erg goed en het is ook niet duur dan neem je sneller een keuze en word altijd vriendelijk geholpen kortom een super winkel
9
Wennie
Enschede
07 mei 2021
heel goed, goed geholpen door personeel in de winkel ook bij de bestelling i.v.m. geen goede maat in de winkel
8
Susan
Beverwijk
07 mei 2021
Prettige website, artikelen makkelijk te bestellen, betaling mogelijk met creditcard en tot dusver ben ik een tevreden klant. Minpunten: soms te lange levertijd, duurt in geval van een retourzending helaas ook vrij lang voor je geld terug krijgt.. Veelgehoorde klacht, zou ik echt iets mee doen.
10
Jolanda
Oud Beijerland
07 mei 2021
Mooie leuke kleding
9
Bianca
Hengelo
07 mei 2021
Prima service
10
Rian
Geldrop
07 mei 2021
Snelle service, geen verzendkosten als je het bij de winkel ophaalt en evt weer terug stuurt.
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.