• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Dameskleding maat 36 t/m 48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

8
Judith
Heukelum
25 november 2020
Ik kom regelmatig in de vestiging in Gorinchem. Vriendelijk en zonodig behulpzame dames, niet opdringerig.
10
Catrien
Outpost
24 november 2020
Ideaal bestellen via webshop, dan in Norah winkel passen.
10
Gerdi
Lienden
23 november 2020
Leuke kleding voor een betaalbare prijs. In Veenendaal zijn ze altijd zeer vriendelijk.
7
Marjo
IJmuiden
23 november 2020
goed, weet alleen niet hoe dat gaat met punten die je spaart op internet..
5
Ellen
Tilburg
23 november 2020
Levering zou twee tot drie dagen duren maar uiteindelijk is het een volle week geweest. Hierover is geen melding gedaan vanuit Norah. Hebben zelf twee keer moeten bellen om te vragen hoe het er mee staat. Tijdens het laatste telefoongesprek werd verteld dat het artikel nog steeds niet binnen was maar na enig doorvragen wanneer dan wel bleek het toch wel binnen te zijn. Kon het ophalen.
7
Ivone Rooyens
Son En Breugel
22 november 2020
x
6
Marian Fens
Rijsbergen
22 november 2020
De levertijd zou max 5 dagen zijn als het niet op.vorraad zou zijn maar 7 dagen geduurd voordat het binnen was.
9
M
Oud Beijerland
22 november 2020
Prachtige kleding voor een betaalbare prijs!
8
M.
Winsum
22 november 2020
Eerlijke adviezen en gezelligheid
10
Jacqueline
Zoetermeer
22 november 2020
Enorm geweldig kleding voor een betaalbare prijs. Zeer vriendelijk personeel en een fantastische service.
9
Hillie
Joure
22 november 2020
Bestellen via Norah gaat gemakkelijk en het is prettig dat je je zending bij een afhaalpunt van PostNL kunt ophalen.
9
Irma
HOUTEN
22 november 2020
Vriendelijke personeel, ruime winkel, veel keus, goed opgezet. Betaalbaar en goed van kwaliteit.
10
Saskia
Heemskerk
22 november 2020
Service prima online maar ook in de winkels!
10
Kate
HOUTEN
22 november 2020
Vriendelijk personeel, heeft alles gedaan om mij te helpen. Alles was bevestigd met email, van bestelling, levering en bezorgen.
10
Jenneken
Rijssen
22 november 2020
Snelle en correct
8
Jennie
ochten
22 november 2020
Goede prijs/kwaliteit
10
Annemiek
Duiven
22 november 2020
Producten zijn zoals op de foto. Zeer netjes verstuurd. En bij retour snel het geld weer terug.
10
Ineke
Middelburg
21 november 2020
Veel sneller dan verwacht was mijn jurkje al binnen! Ik wil eigenlijk niets via internet bestellen omdat er straks geen winkel meer over is, maar ja als net je maat er niet is moet je wel! Daarom perse in winkel leveren ik wil hem kunnen passen in winkel.
10
Tineke
Doetinchem
21 november 2020
Zeer vakkundige bezorging
10
Thea
Tolbert
21 november 2020
Leuke collectie. Makkelijk te bestellen. Top levering en evt retourneren (dit probeer ik te voorkomen) gaat gemakkelijk.
10
Yvonne
Almere
21 november 2020
Geweldige mode
8
Jacqueline Van Haaften
Stavenisse
21 november 2020
Prima ervaring maar de maten vallen groot. Dus artikel retour gedaan was veel te groot.
7
R.
Tilburg
21 november 2020
Alles is goed geregeld bij hun
10
Marian
Horst
21 november 2020
Goede ervaring met Norah. In de winkel was mijn maat niet op voorraad. Daarom oneline besteld.levering was vlot en perfect. Ik ben heel tevreden.
10
Maureen
Almelo
21 november 2020
Tot nu toe leuke,mooie kleding aangeschaft..super blij mee.
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.