• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

8
Meta De Raaf
Nieuw-Buinen
25 oktober 2021
Leuke collectie!! Snelle levering!!
9
Gerda
Deventer
25 oktober 2021
Wilde graag een jas kopen uiteindelijk een mooie jas gevonden bleek alleen wat groot,zonder enige moeite werd deze online besteld en zou deze binnen [email protected] werkdagen thuis bezorgd worden. Waren op vakantie dus kwam goed uit,uiteindelijk de dag dat we thuis kwamen had de sleutel nog in de hand stond de pakketbezorger voor de deur met mijn jas,was hier super blij mee een snelle afhandeling,
7
J Veeninga
Ten Boer
25 oktober 2021
Mijn enigste minpunt is, dat als je iets besteld in de opruiming en je het retour wilt doen dat je dan niet kunt ruilen voor een andere maat. Als de aanbieding dan voorbij is betaal je alsnog de volle pond. Gevolg: Men gaat meerdere maten bestellen en dan is alles in de sale sneller op en kunnen minder mensen hiervan gebruik maken. Verder is de service prima, de kleding mooi, regelmatig vernieuwend en zijn het fijne stoffen.
10
Margien
Vriezenveen
25 oktober 2021
Ze hebben altijd mooie kleding en het blijft ook mooi. Dus kwalitatief heel goed en niet te duur. Iedere keer als ik wat bestel ben ik er erg blij mee.
9
Yvonne Goessens
Cadier en keer
24 oktober 2021
Vaak kleding gekocht en altijd zeer tevreden
9
Miep Wijts
MAASTRICHT
24 oktober 2021
Alles is prima verlopen.
10
Anne
Aalsmeer
24 oktober 2021
snelle levering, mooi produkten
10
Ingrid kommer
Den Haag
24 oktober 2021
Leuke betaalbare kleding. Goede prijs kwaliteit verhouding. Top
10
Betsy
Dordrecht
24 oktober 2021
Goede service en vriendelijk personeel.
10
Jannie
Montfoort
24 oktober 2021
Heel leuke winkel !! Jammer door een van personeel niet leuk behandeld ,deed er moeilijk en onvriendelijk . Uiteindelijk wel goedgekomen maar ben met een nare smaak in de mond de winkel uitgegaan . Zal haar voortaan echt ontwijken .
10
Annik
Hulshout
24 oktober 2021
In Turnhout heb ik Norah leren kennen en sindsdien grote fan... leuke kleding voor vrouwen (rond van borst en bil) zoals ik... levering steeds verzorgd en correct geleverd
9
E. Hut
Heerenveen
24 oktober 2021
Vriendelijk personeel maar moest wel 5 dagen op mijn bestelling wachten. Dat vond ik vrij lang.
10
Diana
Meppel
24 oktober 2021
Prima service
5
Diana
SPIJKENISSE
24 oktober 2021
Als je iets besteld bij Norah moet je maar hopen dat alles prima is. Ten eerste moet je alles eerst betalen en als je het dan terug moet sturen om wat voor reden dan ook, duurt het een maand voordat je het geldterug hebt. Er is gen Klarna of afterpay mogelijk dus maar wachten op je geld. Verder leuke kleding, maar de webshop is een ramp. Jammer genoeg hebben we hier geen Norah dus helaas.. Aanbevolen met een kanttekening
5
Natasja Meeuwis
Eindhoven
24 oktober 2021
Vind het vaak erg lang duren, voor ik mijn bestelling binnen heb.
10
Hilly
Veghel
24 oktober 2021
Ben nu al een paar jaar klant.en zeer tevreden
10
Nicole Moerland
Vlissingen
24 oktober 2021
Norah. Winkel lieve medewerkers. Tijd voor je maken. Even niet weet
10
Gill
Duiven
24 oktober 2021
Verschillende jurken, broeken tasjes gekocht prijs kwaliteit is goed,
8
Gerda
Tholen
24 oktober 2021
In de winkel nog een andere maat mogen passen omdat ik een beetje twijfelde maar bij nader inzien had ik toch de goede maat besteld.
10
Francien
Hoofddorp
24 oktober 2021
Het is prima afgehandeld.
10
Ingrid
Huissen
24 oktober 2021
Leuke kleren,leuke winkels… Ik ben fan…
10
Tjallina Houtsma
Makkum
24 oktober 2021
levering was wel aantal dagen.
10
Nel
Farmsum
24 oktober 2021
Snelle levering mooie kwaliteit
9
Monique
Huissen
24 oktober 2021
Mooie kleding, heldere communicatie
10
Nathalie
Heel
24 oktober 2021
Goede service!! En mooie kwaliteit kleren voor een betaalbare prijs. Top
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.