Het is momenteel erg druk in mijn magazijn, houd rekening met langere levertijden. Meer info >>
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

10
Tilly
HENDRIK-IDO-AMBACHT
16 januari 2022
Goede maat aanduiding, prima product omschrijving, iets vertraagde levering, en een gewenste afwikkeling.
8
Marja
Oost-Souburg
16 januari 2022
Had webbestelling gedaan met ophalen in de winkel. Hoorde niks, de mail was blijkbaar niet aangekomen. Dus zelf gebeld. Toen opgehaald in Middelburg, dat maakte alles weer goed. Super leuk geholpen daar!
10
Jolande
Valkenswaard
16 januari 2022
Makkelijk besteld en snel geleverd
9
Marieke Haven
Haarlem
16 januari 2022
Fijne service, mail op tijd zodat je weet wanneer je spullen binnen zijn. Goed geregeld alles.
9
yolanda Jonker
Zwanenburg
16 januari 2022
De site is duidelijk, de levering heel goed het product goed.
10
Grietje
Klazienaveen
16 januari 2022
Snel en goed
9
J
Susteren 6114gl
16 januari 2022
Snelle levering
8
Dm
Alkmaar
16 januari 2022
Zeer mooie kwaliteit,maar ben niet tevreden met verzending van DHL.
9
Marjan
Eindhoven
16 januari 2022
Goede afhandeling van de bestelde goederen en zeer vriendelijk personeel.
9
Jeanne Veeke
Roosendaal
16 januari 2022
Snelle levering en goede service
10
Anita
Heerhugowaard
16 januari 2022
Heel blij met Norah kleding , leuk team in de winkel
9
Yvonne
Rucphen
15 januari 2022
De kleding valt goed op maat juiste kwaliteit voor een leuke prijs ben zeer tevreden
10
Carla
Zaandam
15 januari 2022
Zeer uitgebreid betreffende collectie Klantvriendelijk en uitstekend advies voor combinaties. Snelle levering
10
Marijke
Alkmaar
15 januari 2022
Zoals bij elke bestelling verloopt alles prima en ontvang je keurig verpakt en voorzien van alle eventueel benodigde retourspullen een een mooi kledingstuk van Norah!
10
Tessie
Maastricht
15 januari 2022
Ophalen van mijn bestelling was gied en vriendelijk verlopen.
10
Jeannet Den Boer
Rijswijk
15 januari 2022
Vriendelijk
10
Annelies Zijlstra
Deventer
15 januari 2022
LEUKE VROLIJKE JURK VALT GROOT NORMAAL HEB IK MT 44 NU 40 GEKOCHT.
10
Hanneke
Hoofddorp
15 januari 2022
Zie boven
10
Dineke
Baarn
15 januari 2022
Goede communicatie tijdens bestel en verzendproces Terugsturen gaat grmakkelijk in de shop Geld snel terug
8
Margo
Zoetermeer
15 januari 2022
Retouren heel snel verwerkt.
9
Dick
IJsselmuiden
15 januari 2022
Prima service
8
Karin
Zwolle
15 januari 2022
Wat heeft een mens nodig in corona tijd aan kleding. Dit tijdloze item is een basis aanvulling. Had een maatje kleiner gekund maar met een jasje erbij zie je er niets van.. ach en je kunt er daarom lekker in uitbuiken..
8
Cathrien
Witharen
15 januari 2022
DHL had mijn pakket op het verkeerde pickuppoint afgeleverd. Had mail gestuurd en ondanks dat ik het pakket toch maar verder weg heb opgehaald kreeg ik antwoord, top
8
canan
rijssen
15 januari 2022
ik bestel niet vaak onlijn, maar ik vond het wel goed gaan
10
S y
Heiloo
15 januari 2022
Leuke modieuze kleding! Word goed gepresenteerd en advies gegeven in de winkels. Ben al klant vanaf het eerste uur, koop bijna nergens anders meer en word vaak aangesproken waar ik toch die leuke kleding vandaan heb.
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.