• 100% garantie
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • Maat 36 t/m 48
Mijn Account:
Stores

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

7
Carla
Klarenbeek
22 februari 2019
Snelle levering van leuke kleding die ook nog eens betaalbaar is.
10
Joanne
's-Gravenhage
22 februari 2019
snel, duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding.
9
Margré
Veenendaal
22 februari 2019
leuke vlotte kleding personeel erg behulpzaam
9
Ashley
Goslar
21 februari 2019
Mooie kleding snelle afwisselende kleding
9
Simone
Uithuizermeeden
21 februari 2019
Mooie betaalbaar kleding.Geld snel teruggestort retourzending.
9
Alice
Maasmechelen
21 februari 2019
Snel geleverd en prima kwaliteit
10
Evelien
Westervoort
21 februari 2019
Snelle teruggave retourgeld. Leuke webshop met veel items die vernieuwen . Niet al te groot , dus lekker overzichtelijk .
10
Joanette
Almere
20 februari 2019
Leuke kleding, leuke verkoopsters die goede en eerlijke adviezen geven
10
Tamara Twilt
Gorinchem
20 februari 2019
*Snelle levering van internet bestellingen *goeie kwaliteit van kleding
10
K
Deventer
20 februari 2019
Altijd leuke en betaalbare kleding. En leuk aanbiedingen.
10
Christina
Büren
20 februari 2019
Tolle Kollektion, Preis-Leistung sind gut. Die Größen passen auch und wenn ein Teil doch nicht gefiel, hat die Rückabwicklung problemlos geklappt.
10
Lia
Sintwillebrord
20 februari 2019
Leuke betaalbare kleding.
10


19 februari 2019
10
G Schuurman
Ruurlo
19 februari 2019
Doen wat ze zeggen Dikke pluim.
10
Ditte
Barneveld
19 februari 2019
Perfecte kleding en goede service
7
Sonja
Zevenaar
19 februari 2019
Leuke betaalbare kleding Prettig personeel in Zevenaar
9
Ellen
Bladel
19 februari 2019
Snelle levering en maten kloppen
10
Jannie

19 februari 2019
Ruime keuze en steeds nieuwe collectie. Ook leuke prijzen en acties. Beveel norah bij iedereen aan
10
Anna

19 februari 2019
Goede samenwerking tussen website en winkel. Prima service en een prettige koopsfeer.
10
Maris
Leermens
19 februari 2019
Top winkel met Errug leuke kleding
10
Annelies
Bussum
19 februari 2019
Prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Zeer betaalbare en vlotte damesmodel. Fijn dat de collectie tot en met maat 48 leverbaar is!!!!!
8

Houten
19 februari 2019
Betaalbare leuke kleding Aardig personeel
7
Ebeluen
Houten
18 februari 2019
Afwisselende kledingstukken
10


18 februari 2019
Snelle en correcte levering. Ook de retourzending werd snel verwerkt.
10
Conny
FYNAART
18 februari 2019
Snelle levering en retourzending snel afgehandeld
8
Cora
Bergschenhoek
18 februari 2019
Mooie kleding, betaalbare kleding
8
Hilda
Bovenkarspel
18 februari 2019
Goede kwaliteit, snelle levering.
8
Ria

18 februari 2019
Snelle service
9


18 februari 2019
8


18 februari 2019
Bekijk alle beoordelingen
Vragen? Bel met de klantenservice 085-2104901

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk ons cookiebeleid.