• Gratis verzending vanaf €75
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

8
Ellen
Wijchen
01 augustus 2021
Goed levering en leuke mode
9
José
Beuningen
01 augustus 2021
Goede pasvorm, moderne kleding voor een maatje meer, en zeer betaalbare prijs
9
Gerrie
Waalre
01 augustus 2021
Goed
8
L
Haarlem
01 augustus 2021
Alleen jammer, dat je voor de bezorging nog extra moet betalen, dat zou een mooie service kunnen zijn, omdat zoals zovelen gewoon gratis te doen. Verder prima geregeld.
6
Corry
Echt
01 augustus 2021
Levering zou wat mij betreft wat sneller kunnen.
9
Mariska
Hengelo
01 augustus 2021
Leuk en vriendelijk personeel. Wirdt altijd goed geholpen
9
Francis
Maarssen
01 augustus 2021
Goed en netjes verpakt ontvangen
10
E
Tilburg
01 augustus 2021
Snel afgeleverd in de winkel. Kon het meteen passen. Als het niet zou passen meteen terug brengen. Heel fijn.
8
i.
Smilde
01 augustus 2021
Kocht altijd bij miss Etam maar nu heb ik mijn nieuwe winkel gevonden. Personeel vriendelijk en behulpzaam
10
Linda
Borsbeek
01 augustus 2021
2 jurken besteld. Snelle levering ook naar België.
7
Fam Bolks
Westerhaar-Vriezenveensewijk
01 augustus 2021
Zit heerlijk
10
Mo
Delfzijl
01 augustus 2021
Leuke kleding voor betaalbare prijzen
10
Els
Heemskerk
01 augustus 2021
mooie kleding voor een redelijke prijs.
10
Helga
A
01 augustus 2021
Snel geleverd, mooie jurk!
10
Jeannette van den Broek
Zeewolde
01 augustus 2021
Door het hele jaar heen koop ik met plezier kleding bij Norah.
9
Odette
Amstelveen
31 juli 2021
Ik ben blij met mijn bestelling al heb ik wel 2 dingen retour gebracht in de winkel maar had binnen 1 dag mijn geld al terug echt geweldig.
1
Carola
Zwaag
31 juli 2021
De onderkant was al kapot met losse draden heel stuk niet genaaid
8
Monica
Enschede
31 juli 2021
Geen enkel negatief woord, gewoon goed.
10
Margriet
Wormerveer
31 juli 2021
Ik ben fan! De mode van Nora past bij de Nederlandse vrouw. De artikelen hebben vrolijke dessins en een goede snit. De prijs is goed en bestellen gaat eenvoudig via de site. Niet online? Ook in de winkel zelf shoppen is een aanrader.
8
Hetty Gunter
Wageningen
31 juli 2021
Snelle levering. In winkel retourneren is makkelijk. Heel snel geld terug
10
Elly
Veghel
31 juli 2021
Mooie modieuze mode ook voor maatje meer. Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding
10
Karin
Lelystad
31 juli 2021
Goede kwaliteit, goed betaalbaar, leuke kleding voor ieder wat wils
8
Gera
Genemuiden
31 juli 2021
Leuke kleding Tussen elke nieuwe collectie zie ik wel iets voor mij , Mag van mij meer kleding komen in travelstof omdat dit voor alle leeftijden en maten erg comfortabel is maar ook erg leuk staat .
10
Ida
Groningen
31 juli 2021
Snelle levering, leuke winkel vindt meestal wel leuke kleiding.
10
Bea
Leek
31 juli 2021
Super bestelling alleen jammer dat de zak al los was!
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.