Momenteel is de levertijd langer dan normaal. Sorry voor het ongemak! Lees meer > 
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De reviews die op onze site staan worden door KiyOh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.

Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

9
renske Osinga
sneek
27 september 2022
goede service en vrienselijkheid personeel
4
Liza
Zetten
25 september 2022
Levering duurt lang en de kleding was erg gekreukt. Daarna bij een filiaal gedeeltelijk teruggebracht en een nieuwe blouse die niet gekreukt was maar helaas daardoor geen coupon korting meer.
10
Astrid
Hooglanderveen
23 september 2022
Super leuk personeel en hele goede service. Word altijd blij als ik de winkel uit loop.
2
Petra
Krommenie
20 september 2022
Wat een slecht bedrijf om online inkopen te doen. Levering niet gekregen en niet bekend hoe lang de levering zou gaan duren. Medewerker heeft mijn koop geannuleerd en daar geen e-mail over ontvangen (evenals geen e-mail ontvangen na aankoop). Mijn geld betaald en medewerker heeft geen idee hoe lang hè taken gaan duren door (volgens medewerker) een storing…kan weken gaan duren. Ik vind dit echt een grove schande!
10
Anneloes
Son en Breugel
19 september 2022
Na het retourneren van een jurk in de winkel ivm een klacht wordt er een nieuw exemplaar gratis thuis bezorgd. Dat noem ik service!
10
Gerrie
Emmen
16 september 2022
Door personeel in de winkel besteld
10
Els
Capelle aan den IJssel
16 september 2022
Alles was prima geregeld en snel verzonden en kon het snel ophalen in de winkel in Capelle aan den IJssel altijd heel vriendelijk personeel kom er graag
10
Esther
Purmerend
16 september 2022
Makkelijk te bestellen en snelle levering
10
Joke
Kortenhoef
16 september 2022
Prima
6
thea dotinga
Sneek
16 september 2022
QUa bezorging ging supersnel maar helaas moest ik t pakket terugsturen maar via DHL gaat t heel langzaam had vorige week vrijdag voor een uur gebracht en ging pas gisteren retour dus dat vindt ik niet best was niet in de gelegenheid om t in de winkel te brengen wegens gebroken arm
8
Geesje Out
Zutphen
16 september 2022
Leuke betaalbare mode. Online bestellen en betalen gemakkelijk en duidelijk. Vlotte levering. Beste Norah, Ga zo door.
8
Toos
Hoeven
16 september 2022
Erg tevreden over de online bestelling. Ook fijn dat ik dichtbij naar een filiaal kon om te ruilen.
10
Karin
Schagen
16 september 2022
Mooie kleding levering altijd goed
3
Marian
Blerick
16 september 2022
Van een bestelling kreeg ik op 7 september een verzendbevestiging, op 16 september heeft de winkel deze nog niet ontvangen.
8
P.J.
Etten-Leur
15 september 2022
goed
7
E.
Uitgeest
15 september 2022
Mooie collectie. Goed personeel.
10
Klaske
Diever
15 september 2022
Goed en correct
10
Dinie
Veenendaal
15 september 2022
Goede service, alleen had ik geen mail gekregen dat mijn bestelling was aangekomen in de winkel
10
Anja
Almelo
15 september 2022
De blouse die ik wou hebben kon in de winkel eenvoudig online besteld worden. (was daar namelijk niet voorradig). 2 dagen later werd deze, zonder bezorgkosten, afgeleverd in de winkel en kreeg ik een mailtje dat het daar opgehaald kon worden. Goed geregeld dus en blij met mijn aankoop
7
Elly
Lekkerkerk
15 september 2022
netjes mail gekregen toen de sjaal naar de winkel gestuurd werd. en weer een mail toen die in de winkel klaar lag. toen ik in de winkel kwam lag de sjaal klaar ,goede service.
10
Meta Plooij
Schiedam
15 september 2022
Snelle service bij het omruilen. Jammer vond ik het wel dat het opsturen naar mijn huisadres €3,95 was.
9
Marjanne
Kerk-Avezaath
15 september 2022
Vriendelijke en deskundigen
10
Joke
Middelburg
15 september 2022
Kom altijd graag bij Norah. Continue nieuwe producten en waar nodig fijn en deskundig advies!
8
E.van Hout
Eindhoven
15 september 2022
Kleding voelt perfect voor mij ,zit lekker past altijd , en kleurrijk , heb een kledingrek bij moeten kopen, zoveel hebbik al gekocht..
10
J.
Nederweert
15 september 2022
Nn
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.