• Gratis verzenden vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Dameskleding maat 36 t/m 48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

10
Dick van den Noort
Markelo
13 juli 2020
goed geholpen,duidelijk advies
8
Bets
Belfeld
13 juli 2020
Dit was de eerste keer en is goed bevallen.
8
Jose
Hengelo
13 juli 2020
Leuke kleurige kleding. Jammer dat er zoveel polyester kleding is. Wat meer viscose dat niet zweet zou erg fijn zijn.online ook makkelijk en goed.
10
Guus otten-Lamers
Mijdrecht
12 juli 2020
geweldig.
9
Eleonora
Zwolle
12 juli 2020
Goede en makkelijke verpakking. Fijn dat je het bestelde ook in de winkel af kunt halen. Ook het retourneren is prima geregeld. Het geld wordt snel terugbetaald. Ik ben zeer tevreden.
10
Esther
Veenendaal
12 juli 2020
Ik kom er graag. Leuke kleding en vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik voel me er altijd welkom
10
Nel
Valkenburg
12 juli 2020
Bestel altijd online en heb het heel snel in huis top!
9
Ellen
Diemen
12 juli 2020
Leuke kleding en betaalbaar en ook leuke weekacties! Heel blij met Norah
8
Gerda
veenendaal
12 juli 2020
vriendelijk personeel
10
Jacqueline
Rotterdam
12 juli 2020
.
10
M
Maastricht
12 juli 2020
De bestelling was er vrij snel
10
A.nnie
oss
12 juli 2020
gemakkelijk om te bestellen en past het niet geen problemen om terug te sturen
10
Albertha
Lippenhuizen
12 juli 2020
Snelle levering en retour ook super snel met terug storten van het bedrag
9
T
Meterik
12 juli 2020
Veel keus in shirts, jurken, rokken ,tunieken en broeken. Misschien nog wat grotere maten bijvoorbeeld tot maat 54. Zijn nu niet veel winkels meer die deze maten nog hebben. En heel fijn dat er iedere week een nieuwe collectie bij komt. Persoonlijk vind ik de shirts in de grotere maten te kort. Mogen van mij over de billen vallen i.p.v. net daarboven.
10
Ditta
Koudekerk ad rijn
12 juli 2020
Prima service
10
Gerie
Bouddorp
12 juli 2020
Snel en voordelig
8
Rita
Haarlem
12 juli 2020
Prettig
10
I.
Amstelveen
11 juli 2020
Doordat er regelmatig een leuke nieuwe collectie is, kun je steeds weer iets nieuws kiezen. Goede omschrijvingen van het artikel. De prijzen zijn redelijk. En kun je ook nog sparen voor korting! Snelle levering en gratis retourneren. Ook snel je geld terug! Allemaal super fijn dus!
7
js
Gorredijk
11 juli 2020
Mijn laatste bestelling was een jurk. Deze is prima, er zat echter een enorme parfumlucht aan. Nog nooit eerder gehad gelukkig. Dit kan naar mijn idee niet door 1x passen komen.
10
Riny
Maasbracht
11 juli 2020
Goede service, snelle levering. Niet goed terug sturen gaat snel en je hebt ook snel je geld op de rekening teruggestort.
10
Hedie Schroder
EDE GLD
11 juli 2020
Alleen maar goed
10
Tonny
Goënga
11 juli 2020
Het is altijd met groot plezier dat ik spulletjes aan kan schaffen en het meeste doe ik via internet. Met de verzending gaat alles ook hardstikke goed. Ik ben er heel blij mee!
10
anja
‘S-Heerenberg
11 juli 2020
Leuke kleding tegen een betaalbare prijs.
10
Anneke
Apeldoorn
11 juli 2020
Veel keus, goed geprijsd, leuke combinaties. Snelle levering en gratis op te halen in de winkel.
10
jannie j plug
Amsterdam
11 juli 2020
hele goede kaliteit goede levering
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.