Het verwerken van bestellingen & retouren duurt momenteel langer dan normaal. Mijn excuses hiervoor. Lees meer > 
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Klantenbeoordelingen


Op deze pagina kan je zien hoe klanten ons beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door KiyOh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd. Je kunt ook zelf een beoordeling over ons schrijven of feedback mailen.

10
Gre
Amssterdam
19 mei 2022
De uitleg is goed en heel vriendelijk word je te woord gestaan
10
Anja
Sprundel
19 mei 2022
Leuke collectie, betaalbaar, snelle online levering en je wordt altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen.
5
Yvonne
Zoetermeer
17 mei 2022
Leuke winkel en leuke kleding. Alleen moet je niks vragen aan de hoofdverkoopster want die heeft er duidelijk geen zin in. Ik zei dat ik een shirtje zocht en niet kon vinden, toen zei ze “ja en” !! Toen ik vroeg of ze even mee wilde kijken op het scherm in de winkel deed ze dat met grote moeite. Liep vervolgens naar een shirt en zei, hier hangt hij gewoon. Dit was een compleet ander shirt. Later hoorde ik haar tegen een andere klant tekeer gaan dat ze het erg druk hadden en maar twee handjes had. Er waren geloof ik drie klanten in de winkel ! Ik was er dinsdag. Gelukkig was er nog een andere wel aardige verkoopster.
10
M
NIJKERK GLD
13 mei 2022
Al jaren komen we (3 generaties) bij de Norah in Barneveld. Altijd worden we met liefde geholpen. Niks is te gek voor de verkoopsters. Altijd een praatje maken, zeggen je goedendag. Helpen je met de juiste maat vinden, zijn eerlijk en niks is te gek. Dus meiden van Norah Barneveld, jullie zijn toppers!!!! Voor ons is het altijd een feestje om bij jullie te komen shoppen. Soms kopen we niks, soms een beetje en soms heel veel. Alles is goed en dat is fijn. Een 10 als waardering voor jullie tomeloze inzet altijd!
10
Jeannette
Heesch
13 mei 2022
Prima prijs- kwaliteitverhouding, vlot geleverd!
10
Marina
Zundert
13 mei 2022
Helemaal top de kleding van Norah!Ga zo door!
10
Elke
Weert
13 mei 2022
Sinds een goed jaar shop ik bij Norah. Dit bij de vestiging Weert. Superleuk personeel die echt aandacht aan je geeft. haha alleen niet goed voor mijn portemonnee, ik verlaat altijd de winkel met iets nieuws!
10
Elke
Weert
13 mei 2022
Sinds een goed jaar shop ik bij Norah. Dit bij de vestiging Weert. Superleuk personeel die echt aandacht aan je geeft. haha alleen niet goed voor mijn portemonnee, ik verlaat altijd de winkel met iets nieuws!
8
Lydian
'T Harde
12 mei 2022
Nu de rok terug gestuurd. Nooit wat van weer gehoord en geen geld terug gekregen helaas.
10
Nancy
Veldhoven
12 mei 2022
Goede pasvorm voor een goede prijs Mooi optijd bezorgd
8
corne sprenkels
St Willebrord
10 mei 2022
Goede service .. leuke betaalbare kleding.. mooie kwaliteit
9
Mariet Schrijver
Slagharen
10 mei 2022
Snel, goede kwaliteit prijs verhouding. Een tevreden klant,
2
W.
Veldhoven
10 mei 2022
2 artikelen retour gestuurd meer dan 24 dagen geleden en het bedrag nog steeds NIET ontvangen!!! Duurt wel erg lang. Zeer jammer.
10
Suzanne
Kloetinge
09 mei 2022
Mijn ervaringen met bestellingen bij Norah zijn positief. Ik heb geen op of aanmerkingen. Ga zo door. Norah heeft leuke kleding voor een mooie prijs. Productinformatie is volledig en detailfoto’s zijn ook een goede aanvulling op het product. Het regelmatig aanvullen met nieuwe items maakt de site actueel en aantrekkelijk.
10
Hillie
Westerlee
09 mei 2022
Koop er graag fijne kwaliteit mooi op tijd geleverd nog nooit iets retour gestuurd kleding zitten altijd perfect!!!
8
D G
HENGELO
09 mei 2022
De producten waren goed, maar bij een was het stiksel te los.
10
Chantal
Rijswijk
09 mei 2022
Fleurige kleding, heerlijke stoffen.
10
I.
Bathmen
08 mei 2022
Heel fijn personeel met deskundig advies.
10
Irene
Hoofddorp
08 mei 2022
Ruiken gaat makkelijk, verkoopsters hebben ook allemaal verschillende maten dus heb je gelijk een indruk hoe iets staat of je krijgt eerlijk advies
9
Toos
Arnhem
08 mei 2022
Aanbevelings waard
10
Mariska
Roelofarendsveen
08 mei 2022
Je wordt er super goed geholpen. En het is fijn dat het ook voor een maatje meer is. En goed betaalbaar. Kortom een super winkel
10
Toos
Bergeijk
08 mei 2022
Goede pasvorm . Ook in de grotere maat. Heel blij met Norah kleding
10
M.
Overloon
08 mei 2022
Fijne site en winkel en personeel in Venray
9
DIEUWKE SMID
Makkum
08 mei 2022
prima kwaliteit,,snelle levering ,financien correct afgehandeld.
10
José
Barneveld
08 mei 2022
Zie boven
Bekijk alle beoordelingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.