• 100% garantie
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • Maat 36 t/m 48
Mijn Account:
Stores

Privacy Statement

Dit is de website van Norah Womenswear, onderdeel van Buur Retail BV.

Ons bedrijfsadres & postadres is:

Fahrenheitstraat 8
1704 RK Heerhugowaard 

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 34361316

Ons BTW-nummer is: NL82.13.62.999B01

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch jouw IP-adres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

* Jouw IP-adres;

* Alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt;

* Jouw emailadres als je dit aan ons communiceert;

* De domeinen van andere sites die je bezocht hebt om naar onze website te gaan;

* Alle informatie met betrekking tot de pagina’s die je op onze site bezoekt. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om:

·         De inhoud van onze website te verbeteren

·         Het aantal bezoeken op onze website te kunnen vaststellen.

De informatie wordt alleen gebruikt voor onze eigen website en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Om jouw bestelling te kunnen verwerken verzamelen wij jouw NAW gegevens.

Op deze website maken we gebruik van cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een webserver. Dit bestand wordt automatisch geïnstalleerd op de vaste schijf van jouw computer. Dit bestand houdt bij welke internetpagina bezocht wordt en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).

Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie, gebruiken wij een beveiligde server. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld op het scherm (zichtbaar in de browser).

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of wijziging van informatie te voorkomen die wij ontvangen op onze website.

Informatie per e-mail

Wil je in de toekomst geen emails van Norah ontvangen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Informatie per telefoon

Wij gebruiken jouw telefoongegevens alleen om telefonisch contact op te nemen als dit nodig is om je te informeren over de bestellingen die online geplaatst zijn.

Norah kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, zullen wij contact met je opnemen voordat jouw gegevens gebruikt worden voor deze nieuwe doeleinden. Wij stellen je op de hoogte van wijzigingen aan ons reglement ter bescherming van jouw persoonlijke gegevens en om je de kans te bieden om jouw deelname te weigeren.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze website de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij bijhouden, te corrigeren. Als jij persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, neem dan contact op met onze klantenservice.

Als je vindt dat onze website niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met de klantenservice op klantenservice@norah.eu

Vragen? Bel met de klantenservice 085-2104901