• 100% garantie
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • Maat 36 t/m 48
Mijn Account:
Stores


Vier de liefde samen met Norah en win een Denim Bag!


Binnenkort is het weer zover: Valentijnsdag! De meest romantische dag van het jaar. Deze dag wil ik niet zomaar voorbij laten gaan, daarom heb ik een leuke actie bedacht. Stuur een liefdesverklaring naar je favoriete Norah store en win een stoere Denim Bag! Meedoen kan tot en met 13 februari 2018.

Hoe en wat kun je winnen?

Stuur je favoriete store een liefdesverklaring en schrijf hierin waarom deze store jouw hart heeft veroverd! Dit kan op allerlei manieren, een leuk kaartje, een grappige foto of misschien wel een mooi gedicht. De keuze is aan jou.

Elke Norah store kiest op Valentijnsdag een winnares. Voor iedere winnares staat er een stoere Denim Bag klaar. De Denim Bag is een echte eyecatcher. Hij is groot, trendy en past bij iedere outfit.

Wil je kans maken op de denim bag? Je kunt tot en met 13 februari een kaart sturen. Je kaartje afgeven in de winkel mag natuurlijk ook. Op Valentijnsdag, 14 februari, wordt er per store een winnares gekozen.

Is de webshop je favoriet? Laat je liefdesverklaring dan achter op de Norah Facebookpagina!

 style=


Je favoriete store


Sta je te popelen om te beginnen? Ga dan snel naar de store locater. Hier vind je een overzicht van de Norah stores met hun adresgegevens.

Ik kan niet wachten om een kaartje van je te ontvangen…

Liefs NorahVragen? Bel met de klantenservice 085-2104901