• 100% garantie
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • Maat 36 t/m 48
Mijn Account:
Stores

Punten sparen bij Norah

Bij Norah is het mogelijk om punten te sparen op basis van wat je besteed, hoe leuk is dat?

Ogen

Hoe werkt het?


Je spaart automatisch punten zodra je een aankoop doet, zowel in de winkel als in de webshop. 5% van je aankoopbedrag wordt omgezet in spaarpunten. Per bestede euro krijg je 1 spaarpunt. 1 spaarpunt is €0,05 waard. Het enige wat je nodig hebt om punten te sparen is een account. Dit kun je aan laten maken door een medewerk(st)er in de winkel of op de webshop. Zelf een account aanmaken? Dat kan hier.

Voordelen


• Registreren is gratis en kan eenvoudig in een Norah store of via de webshop
• Je spaarpunten hebben geen geldigheidsduur.
• Je kunt het totaal van je gespaarde punten in je account zien of vragen aan de medewerk(st)er in een Norah store.

Sparen via de webshop


Als je inlogt op de website van Norah kun je zien hoeveel punten je hebt gespaard en wat de waarde is van deze punten. Je kunt dit natuurlijk ook bij de medewerk(st)er in de winkel opvragen. Zodra je iets afrekent in de webshop, krijg je de keuze om de spaarpunten in te leveren of niet . Als je de spaarpunten wilt verzilveren dan kun je dit bij stap 4 in het bestelproces aangeven. Je bent uiteraard niet verplicht om je spaarpunten te verzilveren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om verder te sparen.


Vragen? Bel met de klantenservice 085-2104901

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk ons cookiebeleid.