• Gratis verzenden vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Dameskleding maat 36 t/m 48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Goed om te weten: Mijn nieuwe spaarprogramma, Norah & more, gaat op 1 september live. 

Punten sparen bij Norah

Ik heb iets heel leuks, er komt namelijk een nieuw spaarprogramma aan: Norah & more! Wat dat precies is? Dat lees je hieronder.

NIEUW >> Norah & more

Met Norah & more spaar je automatisch punten bij iedere aankoop. Aan de hand van je puntenaantal krijg je cadeautjes toegewezen. Cadeautjes staan voor unieke kortingen en aantrekkelijke deals. Maandelijks probeer ik je te verrassen met leuke cadeautjes/vouchers. 

Meer punten! = More Norah! 


Heb je al spaarpunten bij Norah? Dan kun je die nu nog gebruiken t/m 30 augustus 2020 in het huidige spaarprogramma. Na deze datum worden je spaarpunten automatisch omgezet naar Norah & more en ontvang je direct een cadeautje. Je raakt je punten dus niet kwijt! 
Op de website onder Veelgestelde vragen kun je al meer lezen over de spelregels van Norah & more. Uiteraard kun je met je vragen ook terecht bij alle Norah medewerkers in de winkel. 


Meer informatie over Norah & more volgt zo snel mogelijk. Houd de website goed in de gaten of schrijf je in voor de Norah nieuwsbrief!>> Het huidige spaarprogramma 

Op dit moment spaar je nog gewoon punten bij Norah op de oude manier. 
Je spaart automatisch punten zodra je een aankoop doet, zowel in de winkel als in de webshop. 5% van je aankoopbedrag wordt omgezet in spaarpunten. Per bestede euro krijg je 1 spaarpunt. 1 spaarpunt is €0,05 waard. Het enige wat je nodig hebt om punten te sparen is een account. Dit kun je aan laten maken door een medewerk(st)er in de winkel of op de webshop. Zelf een account aanmaken? Dat kan hier.

• Registreren is gratis en kan eenvoudig in een Norah store of via de webshop
• Je spaarpunten hebben geen geldigheidsduur.
• Je kunt het totaal van je gespaarde punten in je account zien of vragen aan de medewerk(st)er in een Norah store.

Als je inlogt op de website van Norah kun je zien hoeveel punten je hebt gespaard en wat de waarde is van deze punten. Je kunt dit natuurlijk ook bij de medewerk(st)er in de winkel opvragen. Zodra je iets afrekent in de webshop, krijg je de keuze om de spaarpunten in te leveren of niet . Als je de spaarpunten wilt verzilveren dan kun je dit bij stap 4 in het bestelproces aangeven. Je bent uiteraard niet verplicht om je spaarpunten te verzilveren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om verder te sparen. 


     


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.