• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

Inspiratie

Mix & match jouw Kerstdiner: 3 fantastische voorgerechten

Het kerstdiner is een mooi moment om samen te genieten van heerlijk eten, maar kan ook best wat stress met zich meenbrengen. Om het samenstellen van jouw perfecte kerstdiner net zo makkelijk én leuk te maken als het creëren van je feestoutfit,

City Stories: hier wil je naartoe in Maastricht

Dwalen door de stad om ineens dat perfecte koffietentje te vinden, die geweldige Norah winkel te ontdekken en even de tijd te vergeten. Voor een fijne city trip hoef je bovendien helemaal niet ver van huis te zijn.

City Stories: ontdek de mooiste plekken van Tilburg

Niets fijner dan met je vriendinnen struinen door de stad op een zonnige herfstdag. Nieuwe plekken ontdekken en samen genieten. Deze maand lichten we vier fantastische Nederlandse steden uit, elk met unieke historie en hippe hotspots.

5 tips voor het inpakken van je koffer

Tijdens een weekendje weg een nieuwe stad ontdekken is één van de leukste dingen die er is. Naast kiezen welke outfits er mee gaan in je koffer is het altijd ook een uitdaging om die kleren netjes in te pakken.

City Stories: de leukste spots in Leeuwarden

Het is een feestje om eens in de zoveel tijd een nieuwe stad te ontdekken. En voor een leuke city trip hoef je heus niet ver van huis te gaan.

City Stories: onze favoriete plekjes in Hoorn

Citytrips zijn de perfecte manier om nieuwe plaatsen te ontdekken en om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Gezellig met een vriendinnen, je partner of zus.

1 print 2 items: 6 botanische prints in de herfst

Dat buiten de blaadjes van de bomen vallen wil niet zeggen dat jij geen fleurige outfits meer kunt dragen. Juist in de herfst is het heerlijk om uit te pakken botanische prints.

Samen in beweging: 5 leuke activiteiten om te doen met vriendinnen

Bewegen is leuk, gezond en ook nog eens gezellig als je het samen met vriendinnen kan doen. Nu de herfst officieel in aantocht is dalen de temperaturen en is het ’s avonds eerder donker. Dat kan het moeilijker maken om het huis uit te gaan en te bewegen.

Zo organiseer je jouw kledingkast

Benieuwd naar hét geheim voor het makkelijk samenstellen van perfecte outfits? Als je jouw kledingkast op orde hebt wordt het matchen van die toffe looks een stuk gemakkelijker!

Onze 5 favoriete dierenprints

Tijgers, zebra’s, krokodillen en heel veel andere dieren. In bijna elke Norah collectie vind je wel een aantal dierenprints. Ondanks dat deze print heel herkenbaar zijn, vind je ze in ontelbaar veel varianten.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.