• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8


Ik volg het nieuws rondom het COVID-19 virus op de voet en via deze weg hou ik jullie graag op de hoogte van de voorzorgsmaatregelen die ik neem en de verschillende mogelijkheden waarop je kunt shoppen. Hierbij staat de veiligheid en de gezondheid van jou en van mijn collega's voorop. Ik volg altijd de meest recente richtlijnen van het RIVM. 

Stores

Alle Nederlandse Norah winkels zijn dagelijks geopend en hanteren de eigen openingstijden. 

Om het shoppen voor iedereen zo veilig mogelijk te houden hanteren we in alle Norah stores de volgende maatregelen:
  • Binnen in de winkel houd je 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Je kunt in de winkel alleen met pin betalen. 


Afhalen in de winkel

Het is mogelijk om je webbestelling af te halen in één van de Norah stores. Dit is gratis en je kiest zelf bij welke winkel je jouw bestelling wilt ophalen. Kies bij het afrekenen de optie 'Afhalen in een Norah winkel.' Zodra jouw pakketje klaar ligt brengen we je telefonisch of per e-mail op de hoogte van het tijdvak waarin jij jouw pakketje kunt ophalen. 

Webshop & levertijden

De webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Verzending is gratis bij bestellingen vanaf €75 en ik reken geen retourkosten. Achter de schermen wordt keihard gewerkt om de afhandelingen van alle bestellingen en retourpaketten zo vlot mogelijk te laten verlopen. Helaas kan het gebeuren dat je bestelling of retour iets langer op zich laat wachten dan je gewend bent. 


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.