• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis retourneren
  • Damesmode in maat 36-48
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8


Actuele vouchers

Aan de hand van het aantal punten op jouw account, ontvang je van Norah cadeautjes, oftewel vouchers. Dit kan shoptegoed zijn, een gratis product of een mooie korting! Iedere eerste werkdag van de maand worden de voucher aan de members toegekend.


Hieronder een overzicht van de vouchers in de maand september:


* VERJAARDAGVOUCHER
Happy birthday to you! Ben jij eerdaags jarig? Als Norah & more member staat er dan een verjaardagsvoucher voor je klaar. Uiteraard moet je geboortedatum wel ingevuld zijn in je account.
      
>> De verjaardagvoucher is geldig bij besteding vanaf € 10 op non-sale artikelen tot 1 week na je verjaardag <<


* KORTING OP EEN ARTIKEL NAAR KEUZE
In de maand september ontvangen Norah & more members een voucher voor korting op een artikel naar keuze. Benieuwd naar jouw persoonlijke korting? Kijk dan snel in jouw account om te zien hoeveel korting jij ontvangt!

>> Deze voucher is eenmalig te gebruiken bij een minimale besteding van €50 op non-sale artikelen. De korting wordt berekend over het duurste artikel <<
 

* REMBEMBER SEPTEMBER
Heb je in juli een aankoop gedaan bij Norah en is deze aankoop geregistreerd op jouw account? Dan ontvang je een kortingsvoucher ter waarde van €5! Je kunt deze kortingsvoucher inwisselen in de maand september.

>> Deze voucher is eenmalig te gebruiken bij een minimale besteding van €25 op non-sale artikelen <<


Voor alle vouchers geldt dat je ze kunt inzetten in stap 3 van het betaalproces (aanvinken en klikken op 'inwisselen').


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op de website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk het cookiebeleid.