• 100% garantie
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • Maat 36 t/m 48
Mijn Account:
Stores

Disclaimer

De website www.norah.eu en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van de Buur Retail. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Buur Retail B.V.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Buur Retail B.V. op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Buur Retail B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Buur Retail B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Vragen? Bel met de klantenservice 085-2104901

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk ons cookiebeleid.