Menu sluiten

De 4 voordelen van travelstof

Travelstof is een relatief nieuw en innovatief materiaal met steeds meer fans. Niet zo gek, want dankzij de slimme mix van polyamide en elastaan heeft de stof een aantal geweldige kenmerken die het perfect maken voor zowel reizen als je dagelijks outfits. In deze blog vertellen we je waarom travelstof zo fijn is en waarom dit materiaal ook jouw garderobe verrijkt!


Stretch maakt travelstof comfortabel en flatterend

Eén van de belangrijkste kenmerken van travelstof is de rekbaarheid. Dankzij het elastaan is het materiaal heerlijk stretchy en flexibel, wat betekent dat travelstof zich gemakklijk aanpast aan de vorm van je lichaam en goed met je meebeweegt. De rekbaarheid zorgt ervoor dat alle items van deze stof comfortabel dragen én flatterend zijn voor elk lichaamstype. Ook fijn: dankzij de stretch slijt travelstof minder snel en ziet je kleding er dus langer uit als nieuw!


Kreukvrij voor een altijd verzorgde look

Als je ooit hebt gereisd met een koffer vol gekreukte kleding, weet je hoe frustrerend het kan zijn om je outfits er weer netjes uit te laten zien. Gelukkig is travelstof van nature kreukvrij, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het strijken van je kleding. Handig dus op reis, maar ook in het dagelijks leven scheelt het je een hoop strijk- of stoomwerk. Kleding van travelstof hoef je na het wassen alleen even uit te hangen en is zo in een mum van tijd weer klaar voor je volgende mode moment.

Travelstof

4 voordelen

Ademend en sneldrogend maakt tavelstof perfect voor actieve dagen

Naast de rekbare en kreukvrije voordelen van travelstof is het materiaal ook ademend en sneldrogend. Ideaal dus voor een lange wandeling, fietstocht of wanneer je een drukke dag hebt op werk. De ademende eigenschappen van travelstof zorgen ervoor dat je je de hele dag fris en comfortabel voelt. Doordat de stof vocht gemakkelijk doorlaat en sneldrogend is, is je kleding bovendien na een wasbeurt in een mum van tijd droog.


Makkelijk te combineren

Qua stijl is travelstof heel veelzijdig: Je kunt het gemakkelijk combineren met andere kledingstukken van travelstof of items van andere materialen. Een travelstof broek staat bijvoorbeeld mooi met een katoenen shirt en een travelstof jurk kun je leuk dragen met een spijkerjasje: de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit maakt het gemakkelijk om je volledige garderobe te mixen en matchen en zorgt ervoor dat jij je altijd stijlvol én comfortabel voelt.


Ga voor travelstof

Travelstof is een geweldig materiaal dat niet alleen perfect is voor reizen, maar ook voor je dagelijkse outfits. De rekbaarheid, kreukvrije eigenschappen, ademend vermogen en sneldrogende kenmerken maken het een comfortabele en praktische keuze. Ook is travelstof veelzijdig waardoor je het gemakkelijk kunt combineren met andere items in je garderobe. Ontdek jouw travel-favorieten en verrijk je kledingkast met dit fantastische materiaal.